Vandskade, Syn og skøn, Utætte tage, Snedker, Svamp i huset, Fugt, Svamp i badeværelset, Ingeniører
Vandskade, Svamp i huset, Murer, Entreprenører, Utætte tage, Syn og skøn, Ingeniører, Maler
Velkommen
1 Forside 2 Sanering 3 Rådgivning 4 Kontakt os

Vandskade: Dansk Forseglings Teknik er din professionelle samarbejdspartner når det gælder bekæmpelse af skimmelsvamp i relation til vandskader.

Vandskade


Det er vigtigt at reagere hurtigt på en Vandskade i kælderen fx. Ellers risikerer du at få en fugtskade, som kan udvikle sig til skimmelsvamp på kort tid. En Vandskade kan være forårsaget af en stor mængde vand, som er kommet uden varsel, og som gør, at dele af din kælder står under vand. Det kan f.eks. skyldes et sommerskybrud eller en oversvømmelse. En anden ubehagelig form for Vandskade er, når der kommer beskidt kloakvand op gennem afløbet i kælderen som følge af kraftige regnskyl. Det er yderst ubehageligt, og der vil i en længere periode være en høj luftfugtighed, og der vil lugte dårligt. En Vandskade opstår over et kort tidsrum modsat en fugtskade, som f.eks. opstår, fordi der bliver presset vand ind fra det omkringliggende område. En Vandskade på dit hus kan gå hen og blive dyr. Dansk Forseglings Teknik er din professionelle samarbejdspartner når det gælder bekæmpelse af skimmelsvamp i relation til Vandskader.

skimmelsvamp
... Vandskade ... Danske Forseglings Teknik

Syn og skøn
Hos Dansk Forseglings Teknik kan vi være behjælpelige ved syn og skøn i forbindelse med afklaring af fugtproblemer og skimmelsvamp.

Snedker
Har du fået skimmelsvamp, eller er du i tvivl om du har, kan vores snedkere hjælpe dig med udtagning af prøver

Hussvamp
Dansk Forseglings Teknik er din professionelle samarbejdspartner når det gælder bekæmpelse af hussvamp.

Murer
Konstaterer vores murere, at der er skimmelsvamp, så rådgiver vi dig om årsagen, og om hvordan du fremover kan undgå at den kommer igen.

Svamp i badeværelset
Svamp i badeværelset ses tydeligt som plamager på vægge

Fugt
Dansk Forseglings Teknik udfører professionel sanering ved fugt og skimmelsvamp

© Copyright 2009 DF Teknik · Alle rettigheder reserveret